VINTAGE SERVIEZEN VERHUUR

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Schutsboomstraat 45 5374 CB SCHAIJK

Share via

Wie is Vintage Serviezen Verhuur?

Met ingang van 1 juni 2021 is Vintage Serviezen Verhuur onderdeel geworden van Happy Vintage. Wij van Happy Vintage hebben een liefde voor vintage items en al helemaal voor serviezen. Als echte verzamelaars en serviesliefhebbers nemen wij niet genoegen met één standaard servies voor een hele tafel. Wij bieden een eclectische, boho stijl mix aan van verschillende vintage serviezen door elkaar, die in kleur en decoratie perfect bij elkaar passen. Zo heeft u een prachtige mix and match op tafel. En een levendig geheel dat zorgt voor een gesprek aan tafel.

Vintage Serviezen Verhuur is dé partij in Nederland voor de mooiste vintage verhuur serviezen. Wij bieden alles voor een stijlvol gedekte tafel en wat u maar nodig heeft te huur aan voor een vintage feest met onze hoge kwaliteit vintage serviezen, glaswerk, bestek en bijpassende accessoires.

Naast mooie vintage serviezen hebben wij ook een groot assortiment meubels en accessoires. Zodat wij een kleine intieme thuisfeestjes, grote bruiloften of(bedrijfs)event geheel voor u kunnen verzorgen. Onze serviezen, meubels en accesoires maken uw feest compleet. Een mooi gedekte tafel geeft zoveel sfeer, daar helpen wij graag aan mee! Van 15 tot ruim 200 personen zijn voor ons geen probleem!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

info@vintageserviezenverhuur.nl

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Aaliyah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Sittard

Selectie

TRAITEUR…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht

Selectie

HollywoodEvents

Rated 0,0 out of 5
(0)