Afiyet Olsun

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Alma Tademaweg 46, 8442 JX Heerenveen

Share via

Afiyet Olsun is in 2012 gestart door moeder en dochter die hun liefde voor de Turkse keuken en de cultuur onder de mensen wouden brengen.
Samen hebben wij een bedrijf gecreëerd waar de Turkse cultuur met de Nederlandse cultuur wordt samengesmolten, en waar mensen kennis maken met de traditionele, Turkse keuken. Tot op heden zetten wij ons in voor memorabele kookworkshops- en catering, maar ook op diverse evenementen.

Bij Afiyet Olsun staat de traditionele, Turkse keuken centraal. U vertelt ons wat u lekker vindt en wij verzorgen op basis van uw smaak de Turkse gerechten. Jarenlange ervaring in de Turkse cultuur en de keuken, creativiteit en het goed kunnen luisteren naar de wensen van klanten zijn onze basis ingrediënten. Wij hebben onze eigen specialiteiten, gerechten en menu’s, maar werken ook erg vaak met nieuwe Turkse, recepten en op maat gemaakt menu’s op basis van uw smaak, budget en doelstelling.

Afiyet Olsun is een catering bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in catering en kookworkshops op unieke en exclusieve locaties in Friesland en Groningen. Ook staat Afiyet Olsun regelmatig op fairs en evenementen waarbij kleine, zelfgemaakte hapjes verkocht worden.
Afiyet Olsun staat voor een unieke beleving, waarbij de verschillende smaken van Turkije en prikkels perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij maken van een catering en kookworkshop een bijzondere culinaire ervaring.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Aaliyah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Sittard

Selectie

TRAITEUR…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht