Alliance trouwautoservice

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Kooglaan 70 1911 th Uitgeest

Share via

Welkom bij Alliance Trouwautoservice; vanuit onze passie voor klassieke auto’s verhuren wij twee prachtige oldtimers voor huwelijken en speciale gelegenheden. Wilt u in stijl worden vervoerd, kies dan voor onze Excalibur of Kever Cabrio. Wij zorgen voor een glimmend gepoetste auto in top conditie, een bij de gelegenheid passend geklede en zeer ervaren chauffeur (optioneel) en vooral voor een bijzondere ervaring. Met plezier zorgen wij ervoor dat u tijdens uw speciale dag zult genieten van vervoer in bijzondere stijl!

EXCALIBUR

Om uw trouwdag een extra dimensie te geven, hebben wij voor u een schitterende limousine ter beschikking. Met deze créme kleurige limousine hopen wij een steentje bij te dragen aan het succes van uw trouwdag. Indien het weer het toelaat kan het dak van de Excalibur eraf zodat u cabriolet kunt rijden, maar ook gesloten is deze limousine oogverblindend. Geeft u de voorkeur aan stijlvol vervoer, dan is de Excalibur de juiste auto voor u.

De Excalibur wordt uitsluitend verhuurd met chauffeur.
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of wilt u de Excalibur reserveren, neemt u dan gerust contact met ons op.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

pvlieshout@alliancetrouwautoservice.nl

Vraag informatie aan

Professionals