Amorino Weddings & Events

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Mijn kantoor OEGSTGEEST, NEDERLAND

Share via

ABOUT MARISKA,

‘Happily ever after’? Daar zeg ik volmondig ‘JA’ tegen. Samen met mijn gezin: man Fabio, dochter Giulia en zoon Alessio woon ik in het prachtige Oegstgeest. Ik ben dol op reizen en heerlijk eten. Dit heeft mij op veel plekken gebracht. Sinds een aantal jaar ben ik niet meer weg te slaan uit het prachtige Italië. Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te uit te leggen, dat dit hoogstwaarschijnlijk komt door de perfecte combinatie van aangenaam weer, adembenemende landschappen en heerlijk eten.

Mijn passie is het organiseren van evenementen en dat merk je meteen. Deze passie ontstond 10 jaar geleden tijdens mijn studie: Media en Entertainment Management. De afgelopen jaren heb ik veel organisatie ervaring mogen opdoen tijdens het organiseren van diverse grote publieksevenementen door heel Nederland.

Zelf ben ik getrouwd op een idyllische plek midden in Toscane, maar welke locatie jullie ook voor ogen hebben in Nederland of Italië, ik ben beschikbaar om jullie te helpen bij het stressvrij organiseren van jullie droomhuwelijk.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals