Becca’s Studio

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Magnoliastraat 7 7552 AZ HENGELO

Share via

Hippe posters voor thuis en kantoor

Tegenwoordig zijn posters en prints niet meer weg te denken uit ons interieur. Van kleurrijke boho prints tot stoere zwart wit posters en interieurposters met teksten en quotes. Alles is mogelijk op interieurgebied en geen ruimte wordt overgeslagen. Van posters in de hal tot de badkamer, alles kan. Onze vriendinnenposter is bijvoorbeeld erg populair voor in de slaap- en studeerkamer.
Alle posters die wij verkopen zijn voor meerdere ruimtes in de woning en op kantoor geschikt. Niet alleen om los op te hangen, maar ook om een mooie collage te creeëren door verschillende prints te combineren.

Eenvoudige muurdecoratie met originele posters

Geef sfeer aan jouw woning of kantoorruimte. Maak een mooie wandcollage of hang een inspirerend ontwerp op. De ruimte fleurt meteen op en het is ook nog eens prettig om naar te kijken.
Wat je ook wil decoreren, wij verkopen originele posters voor elke ruimte in elk huis. Wat dacht je van de grappige toiletposters of stoere tekstposters? Ook voor de gepersonaliseerde vriendinnenposter hebben wij de meeste keus.

Gepersonaliseerde posters zijn er in vele ontwerpen. Van geboorteposters tot sterrehemel posters en van vriendinnenposter tot stadsposter. Deze worden naar wens gemaakt zodat je een echt uniek cadeau in huis haalt. Wat je ook zoekt, voor welke gelegenheid ook, bij Becca’s Studio vind je het.

 

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Jana…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Hilversum