Bloemenmeisjes.com

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Keizersgracht 482, 1017 EG Amsterdam, Netherlands

Share via

Natalia Hoogenraad – Het Creatieve Hart

Onze reis begint bij Natalia Hoogenraad, wiens affiniteit met kunst, design en communicatie haar leidde tot haar ware passie: bloemen en planten. Met bloemen als expressief medium geeft Natalia elke creatie van Bloemenmeisjes een unieke ziel en persoonlijkheid.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Onze toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail heeft ons het vertrouwen opgeleverd van diverse gewaardeerde klanten. Met bijzondere trots verzorgen we de bloemendecoraties tijdens Prinsjesdag voor Eerste Kamer der Staten-Generaal waar Zijne Majesteit de Koning, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Oranje en andere leden van de Nederlandse Koninklijke huis aanwezig zijn.  Deze eer benadrukt onze standvastige inzet en ons begrip voor de unieke wensen en visies van onze opdrachtgevers. We zijn ons diep bewust van onze ecologische voetafdruk en streven ernaar deze te minimaliseren door bewuste keuzes, van het samenwerken met lokale kwekers tot innovatieve benaderingen in bloembehoud en -hergebruik.

UNIEKE BLOEMBELEVING EN UW VERHAAL

Wij zien bloemen meer als decor alleen – ze zijn de vertellers van uw verhaal. Onze missie is om een unieke bloembeleving te creëren die uw visie weerspiegelt, waarbij elk detail bijdraagt aan het grotere geheel.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals