Bloemenzo Joyce

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Hendrik van Viandenstraat 19, 8266 DM Kampen, Netherlands

Share via

Jullie gaan trouwen en hebben een heleboel ideeën, maar weten niet waar te beginnen. Jullie hebben al heel Pinterest afgestruind en zijn er achter gekomen dat de mogelijkheden eindeloos zijn, maar komen er niet uit. Ik help jullie om jullie eigen stijl te vinden!
Met Bloemenzo creëer ik een totaalbeleving voor jullie buiten bruiloft! Met mijn bloemen en styling zorg ik voor een sfeervolle en intieme aankleding van jullie droomdag. Hierbij bedenk ik de mooiste materiaal, kleur, vorm en zelfs geur combinaties met in gedachten jullie wensen en droomlocatie, zodat alles samen komt in een prachtig, uniek totaalconcept!

Of jullie nu met een grote groep mensen jullie liefde vieren of juist klein, het zal altijd persoonlijk, intiem en sfeervol aanvoelen, waarbij er aan elk detail wordt gedacht.
We plannen samen een online vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waarin we samen brainstormen, jullie wensen bespreken en we leren elkaar gelijk beter kennen. Komen we er gelijk achter of we een klik hebben! Wel zo belangrijk als we gaan samenwerken toch?

Het is jullie dag, niks is te gek. Wees jezelf, geniet en wij zorgen voor de persoonlijke touch!

 

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals