Bloom Mondays

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Wateringweg 99 2031EG Haarlem

Share via

Welkom bij Bloom Mondays

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Mijn naam is Rianne en ik woon samen met mijn man en dochtertje in het prachtige Haarlem.

Net zoals zoveel mensen ben ik altijd op zoek naar dat ene, mooie unieke cadeau. Zo was ik op zoek naar een cadeaubox voor een goede kennis waarvan ik wist dat ze wel wat extra liefde kon gebruiken. En weet je wat, ik vond het niet…

De cadeauboxen die ik online aantrof waren nogal standaard of bestonden uit producten die helemaal niet pasten bij wat ik zocht. Een paar weken later zocht ik weer een mooi pakket voor een vriendin die net was verhuisd. Ik trof bij haar thuis veel kaarten en flessen wijn of champagne aan of wederom een vrij standaard cadeaupakket. Eentje waar ik zelf toch ook maar weer bij belandde onder het mom van: dat is altijd wel goed. Maar erg origineel voelde het niet!

Zelf cadeaubox samenstellen

Ik dacht bij mezelf, dit kan toch beter? Vanuit die gedachte en persoonlijke passie is Bloom Mondays ontstaan. Een one-stop-shop waar je met 1 knop een uniek en stijlvol cadeau voor iemand kunt kopen en, indien gewenst, direct kunt laten bezorgen. Cadeaus waar je blij van wordt om te geven en om te krijgen. Waarbij je het helemaal zelf kunt samenstellen zoals je wilt, met daarbij een persoonlijke boodschap. Een cadeau geven moet leuk zijn en blijven, en met Bloom Mondays hoop ik deze ‘zorgen’ uit handen te nemen zodat je niet stad en land af moet voor dat ene cadeau waar je eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Of dat je misschien meerdere webshops moet afstruinen waarbij je ook nog eens meer geld kwijt bent.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Jana…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Hilversum