ByMacs

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Vleuten, Utrecht

Share via

Ik was altijd al een bezig bijtje, ik zit gewoon niet graag stil. In mijn hoofd poppen de hele dag door creatieve ideeën op. Is het niet voor een event, dan wel voor de inrichting van mijn huis en verschuif ik de bank weer naar de ander kant van de kamer. Maar niet voordat ik de nieuwe indeling goed heb uitgedacht natuurlijk.

In 2017 startte ik als ondernemer. Ik begon als freelance dansdocent en maakte met collega’s fantastische shows waarin onze leerlingen hun dansen konden laten zien. Vanuit de coulissen keek ik trots naar het eindresultaat. Ik werd – zonder dat ik het doorhad – een doorgewinterde stage- & eventmanager.

In 2018 kwam weddingplannen op mijn pad. Sommigen noemen het een wereld van verschil. Ik zeg juist: er komt zoveel overeen! Het danskostuum vraagt net zoveel precisie, liefde en aandacht als de jurk of pak waarin jij “Ja, ik wil” tegen je partner zegt. Het decor van een show of de ultieme setting op jullie droomlocatie worden allebei tot in de kleinste details uitgewerkt. Het licht, geluid en de sfeer moeten goed zijn. Gasten voelen zich welkom en alles en iedereen staat op tijd klaar. Wat voor jullie misschien spannend en nieuw klinkt, is voor mij het combineren van mijn twee werelden en het inzetten van alle ervaring die ik al heb!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals