Dazzled Day

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Essenlaan 80, 3442 JK Woerden, Netherlands

Share via

Mijn naam is Erica, eigenaresse van Dazzled Day en jullie weddingplanner-to-be. Als gecertificeerd weddingplanner help ik bij de organisatie, planning en uitvoering van jullie huwelijk.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door trouwen en alles wat daar mee te maken heeft. Door mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid ben ik op de hoogte van alle do’s en don’ts, de huidige trends en de beste leveranciers. Samen met mijn creativiteit en talent voor plannen en organiseren vormen deze eigenschappen de gouden combinatie voor een weddingplanner.

Aan de hand van jullie wensen zorg ik voor een perfecte dag. Niets is mij te gek. Ik zoek de grenzen op en geef jullie een huwelijk dat zo uniek en persoonlijk is als maar kan. Jullie verwachtingen en persoonlijkheden zijn voor mij de uitgangspunten om een onvergetelijke bruiloft te organiseren. Ik zorg ervoor dat jullie zonder stress kunnen genieten van de voorbereiding en de dag van jullie leven. Wij zijn gevestigd in Woerden en onze focus ligt op – toekomstige – bruidsparen in de regio Utrecht.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals