dBme

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

De Droogmakerij 37 1851 LX Heiloo

Share via

dBme is dol op geluid en licht. En op mensen met bijzondere talenten. Met de optelsom van kennis, ervaring en apparatuur zorgt dBme dat elk evenement glad verloopt. Event support is meer dan alleen een stapel gereedschappen. Van relatief eenvoudige spreker tot complete festivals of shows. De combinatie van benodigde techniek en de samenwerking met het team achter het evenement is wat het bijzonder maakt. Je hebt samen tenslotte maar één kans om het goed te doen.

dBme is een betrouwbare partner en werkt met heldere afspraken over apparatuur, tijden en transparante prijzen. Geen gedoe of last-minute verwarring graag, de show staat voorop. Dat doet dBme al jaren zo.

Graag nemen we de complete technische realisatie van het event voor onze rekening. Dan kan je er op vertrouwen dat alles glad verloopt. Toch liever zelf aan de knoppen? Ook dat is geen enkel probleem. Dry hire of losse verhuur van apparatuur behoort tot de mogelijkheden. Zelfs als het op jouw lokatie afgeleverd moet worden. Kijk daarvoor eens in de verhuurlijst.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals