Double-D Sound, Light & Partyrent

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Zuster Marie Adolphinestraat 7 4641 CN Ossendrecht

Share via

Voor de volledige muzikale omlijsting van uw feestavond is de Double-D Roadshow altijd een goede keuze.
Met een van onze professionele en ervaren DJ’s achter de knoppen weet deze drive-in show altijd de juiste stemming te brengen.

Partijen van 20 tot 2000 gasten vormen geen enkel probleem voor de krachtige geluidsinstallatie die natuurlijk ook beschaafd zachtjes kan spelen. Dit in combinatie met een optionele spetterende lichtshow maakt ieder feest compleet.

Van sfeervolle bruiloft, verjaardag of jubileum met lekkere dansmuziek voor jong & oud, swingende dance-classics avond of bedrijfsfeest tot ruige schuurfuif, overal is de Double-D Roadshow inzetbaar.

Vanwege de veelzijdigheid van de apparatuur en de juiste muziekkeuze wordt overal het beste resultaat behaald.
Met een muziekbestand van ruim 20.000 titels is de kans groot dat ook uw speciale verzoekje, al dan niet aangevraagd via de speciale SMS-vezoek service, gedraaid kan worden.

Inmiddels is deze drive-in show al op vele uiteenlopende feesten een graag geziene en zeker gehoorde gast geweest.
Ook heeft Double-D meerdere malen mee mogen werken aan de muzikale omlijsting van optredens van diverse bekende en minder bekende artiesten en bands.

Standaard is ook apparatuur “aan boord” waar eventueel een zanger(es) gebruik van kan maken.

Iedere show is geheel naar de wensen van de klant aan te passen en vrijwel alles is mogelijk! Van spiegelbol tot lichtgevende 70’s dansvloer en van enkele lichteffecten tot aan complete lasershow, dit geldt natuurlijk ook voor de populaire themafeesten, Country, Disco, Hawaï, Apres Ski, Jaren 50/60/70/80/90 feesten, niets is te gek!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals