ECP Events & Trouwvervoer

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Lagendijk 319, 2988 AB Ridderkerk

Share via

WELKOM BIJ ECP EVENTS!

Uw trouwdag is de meest belangrijke dag van uw leven. Wij vinden het een eer om een bijdrage te mogen leveren aan deze dag! ECP Events beschikt over uniek trouwvervoer. We beschikken over vele oldtimers en bussen beschikbaar in alle soorten en kleuren. ECP Events onderscheidt zich vooral door het aanbod van zeldzame modellen.

HET JUISTE TROUWVERVOER

Het regelen van uw trouwvervoer, of als de meeste zullen zeggen de trouwauto, is een speciaal moment. De gehele bruiloft heeft u tot in de puntjes geregeld en dan wilt u daarbij ook uiteraard bijpassend trouwvervoer, waarbij u met zekerheid kunt zeggen dat u een trouwauto krijgt welke 100% bij uw wensen aansluit.

Naast het trouwvervoer van de bruid en bruidegom kunt u bij ons ook volgbussen huren. Wij hebben als enige in Nederland traditionele maar ook kwalitatief sterke Engelse dubbeldekkers en een Amerikaanse Schoolbus. Al vele gasten hebben met veel tevredenheid gebruik gemaakt van deze volgbussen. De bussen zijn perfect om een grote groep gasten tijdens uw bruiloft te vervoeren. Praktisch en daarnaast ook erg leuk voor uw gasten.

Kort samengevat: U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? Bij ECP Events bent u op het juiste adres. Wij helpen u graag.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals