ELEMENTS bridal

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Doejenburg 202p ​4021 HR Maurik

Share via

Diede “Na een eerste bezoek aan een grote bruidswinkel wist ik al snel wat ik niet wilde, maar wat dan wel? Een jurk die lekker zit, naar wens gemaakt kan worden en uniek is in zijn soort. Ik kwam bij Elements Bridal uit. Wat een fijne ontvangst! Marian nam de tijd om me te leren kennen. Ik mocht alles passen en niets was te gek. Samen hebben we mijn perfecte jurk samengesteld. Bij de doorpas moest nog een klein detail aangepast worden, ook dat was geen probleem. Want Marian gaat zelf ook voor kwaliteit en perfectie. De grote dag moet nog plaatsvinden, maar ik ben er helemaal klaar voor!”

Lara “Ik wist zelf niet zo goed wat ik wilde omdat ik niet het type meisje ben die vanaf kinds al weet ze wil trouwen, maar door goed te luisteren en te kijken weet Marian toch al snel te filteren en je te helpen met het selecteren van passende trouwjurken, -rokken en -tops. Het leuke vond ik dat je zoveel kunt combineren, maar dat maakt het ook een uitdaging; er is zoveel keuze! Ik ben super blij met mijn keuze, het past perfect bij wie ik ben. Marian denkt mee in hoe je nog een uniekere jurk kan krijgen met wat kleinere veranderingen; bij mij betekende dat een iets kortere voorkant van de rok, zodat mijn rode schoenen goed uitkwamen onder de jurk. En de service is simpelweg top. Ik zou iedereen aanraden om bij Elements bridal langs te gaan. Je slaagt zeker weten en hebt een unieke trouwjurk die helemaal past bij wie je bent.”

Iris “Ik was op zoek was naar een jurk buiten de huidige stijlen. Ik ben geen traditionele bruid, maar wilde wel iets bijzonders, en een echte bruidsjurk (geen gala jurk). Op de website zag ik meteen wat ik (onbewust) wilde! Een eenvoudige, elegante jurk. Tijdens mijn afspraak was Marian gezellig en behulpzaam, maar ook eerlijk en met beide benen op de grond. Alle wijzigingen heeft ze supernetjes afgewerkt en de communicatie was uitstekend. Elements bridal is er voor de bruid die iets moois wil en die geen zin heeft in poespas. Voor vakwerk, elegantie en kwaliteit, maar zonder “Say Yes To The Dress”-aanstellerij ;)”

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Modern…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Hilversum

Selectie

Aliyahs…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Leidschendam

Selectie

Royal…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht