Evy’s Proposal

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Groenedijk 23 2903 LZ Capelle aan den IJssel

Share via

Het mama zijn heeft mij veranderd. Ik heb echt weer mijn tijd & focus voor mijn bedrijf moeten herpakken. Een perfectionist die ik ben! Als mama, maar ook als ondernemer. Maar joh, wat heb ik het ondernemen gemist. Hier maken we dus gewoon weer tijd voor!

Wat mij verder kenmerkt?

Enthousiast, creatief, eigenwijs, spontaan, puur & denken in oplossingen. Ik zie het dagelijkse leven het liefst met een eigen persoonlijk tintje. Zo ook de geboorte & verjaardag van de kinderen. Dat is dan gewoon een Event waar gelet wordt op de details. Wat maakt het persoonlijk & wat past er bij ons? Wat maakt het anders?

Deze stijl vind je ook weer terug in ons huis. Welk detail maakt ons huis uniek? En hoe kan het toch allemaal net even anders? De bouwtechnische zaken liet ik aan mijn vriend over. Alles wat zichtbaar is én het interieur, daar bemoeide ik me mee! Beleving, iets waar ik altijd over weet te vertellen.

Zo kan ik mijn creativiteit lekker kwijt onder één dak: belevenissen met het gezin, ons huis, de tuin & als ondernemer. Creatief bezig zijn is toch echt wel een ononderbroken rode draad in mijn leven. Kan ik dit niet zijn, dan mis ik de uitdaging & energie! Dan moet ik mezelf echt weer de spiegel voorhouden. Geluk zit ‘m in de kleinste & creatieve dingen.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals