Franck Custom Made Suits

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Oranjeplein 28, 5175 BE Loon op Zand, Netherlands

Share via

Franck is er voor alle mannen die er goed gekleed en verzorgd uit willen zien – ook als shoppen geen favoriete hobby is. Vanaf de eerste afspraak gaan we efficiënt te werk. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt en profiteert van flexibele afspraakmogelijkheden.

Eenmaal aanwezig in Francks studio, ervaar je al snel dat het volledig draait om het individu en niet om de massa. De ruim 25 jaar  ervaring in het kleermakers- en mannenmodevak uit zich in een bevlogen, gemoedelijke en professionele aanpak. Met de juiste vakkennis, oog voor detail en jouw persoonlijke stijl als vertrekpunt begeleidt Franck jou bij de aanschaf van de gewenste outfit.

Jouw persoonlijke stijl vormt altijd het vertrekpunt. Het gaat er tenslotte om wat jij wilt uitstralen en graag draagt. Franck luistert naar jouw individuele wensen en voorziet je van een eerlijk advies. Samen werken we toe naar jouw ultieme persoonlijke presentatie. Of dat nu een trouwpak, zakelijke outfit óf gewoon die toffe jeans voor het weekend is.

Als architect van jouw kleding, bespreken we de voor- en nadelen van bepaalde stoffen en hoe maakwijzes invloed hebben op het draagcomfort. Het koopproces verloopt vlot en vrijwel elk onderdeel van jouw kledingstuk kan naar wens worden gemaakt. Een volledig pak, los jasje, shirt, jeans of een paar custom sneakers: je bent verzekerd van een uniek ontworpen kledingstuk dat (bij) jou past.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Shekho…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem