Graphics by Mariël

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Kon. Beatrixstraat 8, 2861 XK Bergambacht, Netherlands

Share via

MARIËLLE, 25 JAAR EN SAMENWONEND MET MIJN LIEVE VRIEND EN EIGENARESSE VAN GRAPHICS BY MARIËL

Al ruim drie jaar mag ik mijn creativiteit inzetten voor Graphics by Mariël maar waar is het allemaal begonnen? Aan de slag met mooie materialen, kleuren bij elkaar zoeken, ideeën uitwerken en nieuwe producten creëren dat is iets waar ik 100% blij van kan worden!

Tijdens mijn opleiding als interieurstyliste was het officieel tijd om uit te gaan zoeken wat mijn creative brein voor de toekomst kon gaan betekenen, interieur en styling zijn namelijk van kinds af aan al mijn interesses geweest. Via de opleiding kreeg ik de kans om het grafisch vormgeven te gaan ontdekken,

en ook dit was een schot in de roos! Digitaal aan de slag om mooie ontwerpen te maken, wie wil dat nou niet?! Al snel kregen vrienden en familie hier lucht van waarbij de eerste vragen rondom ontwerpen niet uitbleven, de eerste officiële klus stond op de planning; trouwkaarten ontwerpen voor lieve vrienden van ons.

Wat een uitdaging maar gelijkertijd zo onwijs gaaf, in het kader van soms moet dit gewoon zo lopen! Met beide handen de kans aangepakt en van het één kwam het ander; Graphics by Mariël was officieel een feit. Tot de dag van vandaag geen moment spijt gehad en heb ik ondertussen al heel veel kersverse papa’s en mama’s & bruidsparen mogen helpen met hun ontwerp op maat.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals