Huis & Grietje

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Oranjestraat 18, 3361 HR Sliedrecht

Share via

8 jaar geleden startten we, naast ons werk, met goede vrienden, Huis & Grietje op: een webshop met handgemaakte steigerhout meubels, opgeknapte vintage meubels en woonaccessoires. Na een jaar besloten zij i.v.m. tijdsgebrek ermee te stoppen en Huis & Grietje ging verder als eenmanszaak.

Gerard begon jaren geleden als hobby met het maken van een stoel van steigerhout maar dit breidde zich steeds verder uit. De steigerhout tuinstoel heeft inmiddels plaats gemaakt voor meubels van andere houtsoorten en diverse interieurprojecten op maat.
Nieuwsgierig naar onze (afgeronde) projecten? Volg Huis & Grietje op Instagram

In 2011 mocht ik een geboortekaart & trouwkaart voor familie ontwerpen. Hier kwamen veel leuke reacties op en zo begonnen we met een collectie voor in de webshop.  De kaarten gingen uiteindelijk zo hard dat ik na de geboorte van Vere, (dat leuke Grietje in het midden) in 2015, fulltime voor Huis & Grietje ben gaan werken. Sinds maart 2020 hebben we er nog een leuk grietje bij: Silke.

Gerard werkte 1 dag in de week voor Huis & Grietje maar daar kwamen zoveel avonden en zaterdagen bij dat wij in juli 2019 besloten hebben er met z’n tweeën helemaal voor te gaan.

Kenmerkend voor Huis & Grietje is de combinatie van pure, natuurlijke materialen met verfijnde details, zowel in de kaarten als in de meubels. We maken ook zoveel mogelijk gebruik van natuurvriendelijke materialen. We werken met hout met een FSC keurmerk & voor onze kaarten maken we gebruik van gerecyclede kartonsoorten.

Tenslotte: zonder jullie aanvragen, bestellingen & leuke reacties was het nooit zo ver gekomen,
daarom hierbij heel, heel hartelijk bedankt daarvoor!

& heb je vragen, suggesties, mis je iets in de collectie, laat het gerust weten…
info@huisengrietje.nl

Liefs,

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

info@huisengrietje.nl

Vraag informatie aan

Professionals