Kleur en Geur

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Zeestraat 26, 2681 CM Monster, Netherlands

Share via

Bruidsbloemen

Voor iedere bruiloft is Kleur & Geur jullie helpende hand
Gaan jullie binnenkort trouwen? Om te beginnen: van harte gefeliciteerd! Kleur & Geur hoopt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan deze bijzondere gebeurtenis. Op de mooiste dag van jullie leven zijn bloemen bepalend voor de sfeer en uitstraling van het huwelijksfeest. Bij een bruiloft zijn bloemen onmisbaar.

Het is belangrijk dat je de juiste bloemen en bloemstukken kiest als decoratie voor de bruiloft aangezien ze een grote rol spelen in het aangezicht en indruk maken op de gasten. De perfecte toon kan gezet worden met een goed gekozen bloemstuk. Wij van Kleur & Geur denken graag met jullie mee om jullie huwelijksdag prachtig aan te kleden. We nodigen jullie met alle liefde uit om eens langs te komen in onze Westlandse bloemenzaak in Monster waar we in overleg kunnen voldoen aan jullie wensen en zo tot het bruidswerk te komen dat bij jullie past.

Bij ons is het mogelijk om een enkel boeket bruidsbloemen te bestellen of complete ruimtes te versieren met talloze bloemen. Van iedere bruiloft weten we bij Kleur & Geur een unieke gelegenheid te maken met een geheel eigen karakter dat volledig door jullie bepaald kan worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie ideeën te bespreken!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals