Klijn Visagie

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

STUDIO Kapelakker 4 5373 EN Herpen (NB)

Share via

Professioneell visagist – Haarstylist – Wenkbrauwspecialist

Mijn naam is Eef Klijn. Ik ben al ruim 11 jaar professioneel visagist, haarstylist en wenkbrauwspecialist. Mijn passie is ervoor zorgen dat je er prachtig uitziet voor elke gelegenheid. Dat kan op je bruiloft zijn, maar ook op een gala of bedrijfsfeest. Of gewoon elke dag!

Bruidsarrangementen en visagie bij fotoshoots

Graag verzorg ik je bruidsmake-up, bruidskapsel, dag- en avondmake-up, visagie en styling bij fotografie- en filmopdrachten. Ook voor prachtige wenkbrauwen en mooie wimpers kun je bij me terecht. Beide hebben veel impact op je uitstraling! Door te kijken en te meten kan ik ervoor zorgen dat je weer die stralende open oogopslag krijgt. Fijn, want een stralende blik gun ik iedereen!

Make-up en styling op jouw locatie

Ik heb mijn studio in Herpen (Noord-Brabant), maar werk ook veel op locatie door heel Nederland. Heb je een fotoshoot, of wil je dat ik je bruidsmake-up of kapsel ’s avonds voor het feest nog even kom bijwerken, dan kom ik gewoon naar je toe.

Behandelingen van Klijn Visagie

In mijn studio in Herpen kun je naast bruidsarrangementen, visagie en hair- en wenkbrauwstyling ook terecht voor de volgende behandelingen:
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Sally…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Den Haag