Leintjes

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Veld-iep 30, 2925 CW Krimpen aan den IJssel, Netherlands

Share via

Een creatief beroep heb ik eigenlijk altijd gehad. Ik startte als interieurontwerper op mijn 19e en studeerde verder in de avonduren als conceptstylist om mooiere dingen te kunnen bedenken en uit te voeren wat ik als interieurontwerper nodig had om nog mooiere projecten te bedenken, ontwerpen en maken. Na wat wisseling in banen kwam ik tijdens de bankencrisis even thuis te zitten. Maar stil zitten is niet mijn ding en al snel startte ik met Leintjes, eerst met een collectie geboortekaartjes. Toen ikzelf ten huwelijk werd gevraagd ontdekte ik dat er weinig te verkrijgen was qua trouwkaarten wat mij aansprak. Ik besloot toen ook trouwkaarten toe te voegen aan mijn collectie en uiteraard ontwierp ik mijn eigen trouwkaart zelf in 2011.

 

Toen in startte met Leintjes was de wereld van trouwkaarten nog totaal anders, klanten kwamen langs om hun wensen te bespreken en ik maakte een ontwerp op maat of klanten kozen een kaartje online uit die ik vervolgens zelf opmaakte, een proefdruk bestelde bij de drukker en uiteindelijk ook de oplage naar de drukkerij stuurde. Heel veel handwerk dus.

Sinds 2015 heb ik de webshop met het systeem zoals deze nu is, dit nam mij vooral heel veel werk uit handen. Al snel groeide het naar meer en kwam er ondersteuning vanuit de klantenservice erbij. Waar ik enorm dankbaar voor ben!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals