Liefde op Wielen

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Doornhoek 3A, 5465 RC Veghel

Share via

Onze filosofie

Rijden in een oldtimer is een speciaal gevoel, unieke beleving, een moment van rust en vooral genieten!

Een combinatie van hobby, passie en liefde voor auto’s heeft ervoor gezorgd dat Liefde op Wielen is ontstaan. Hierdoor kunnen wij wekelijks liefhebbers de unieke rijbeleving bieden. Lachende gezichten of een traan van geluk daar doen wij het voor. Heerlijk om dit mee te mogen maken!

Van jongs af aan is Jan-Johann opgegroeid met auto’s en het klussen hieraan. Hij vindt het geweldig om te doen en heeft dit na jaren ook helemaal eigen gemaakt. Van A tot Z doet hij alles zelf en zorgt ervoor dat de auto weer in de originele staat wordt gerenoveerd. Zijn vrije tijd wordt ingevuld door de liefde voor auto’s.

Wij kunnen er nu voor zorgen dat iedereen kan genieten van een oldtimer en de liefde kan voelen die in deze auto’s is gestoken. Wat een geluk!

Ons idee…

Auto’s renoveren en opknappen in de originele staat en daarna verkopen aan liefhebbers, dat deden we voorheen. Iedere keer met pijn in zijn hart werden de auto’s verkocht. Op een dag keken we elkaar aan en besloten geen auto’s meer te verkopen… Zonde, vinden we het! Zo kwamen we op het idee om iedereen te kunnen laten genieten en een ultieme rij ervaring te laten beleven door de auto’s te verhuren voor dagjes weg, bruiloften, shoots…. Noem maar op! En deze droom is werkelijkheid geworden, wat is dit leuk om te doen!

Passie, liefde, positieve energie, beleving, hobby voor auto’s… Dat is Liefde op Wielen!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

info@liefdeopwielen.nl

Vraag informatie aan

Professionals