LiefsLabel

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Industrieweg 4a 2404 BZ Alphen a/d Rijn

Share via

Niemand in mijn directe omgeving is ondernemer. Geen idee hoe ik het in mijn hoofd haalde om, vers met mijn kunstacademie diploma op zak, mijn grafisch ontwerptalent in te zetten als zzp’er. Ik kende niemand die dat deed, maar dacht ergens dat dit een goed idee was. En als ik niet kon rondkomen, dan zocht ik toch gewoon een (bij)baan. Springen maar!

Ik maakte huisstijlen, boeken en websites, maar miste het om eigen projecten te doen. Mijn zusje had precies hetzelfde gevoel en daarom begonnen we in 2015 met de legendarische Maandagavond Pinterestavond. Aan de keukentafel bedachten we leuke producten. En daar ontstond ons eerste product: een bloem slinger. Het prille begin van LiefsLabel.
Binnen één week maakte ik een huisstijl, in één maand de webshop en toen kwam die onvergetelijke eerste bestelling! Daarna volgden jaren van hoogte- en dieptepunten, doorzettingsvermogen en een gezond portie lef.
Inmiddels is die ene avond per week ‘leuke dingen maken’ mijn fulltime grote-mensen-baan geworden. Creativiteit omzetten in persoonlijke producten. Speciaal voor jou! Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, pakketten te versturen en de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken.
Niet (meer) alleen, maar inmiddels omringd door een LiefsTeam van toppers! Supertrots ben ik ook op samenwerkingen met dagbestedingen en zorgkwekerijen.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Aaliyah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Sittard

Selectie

TRAITEUR…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht

Selectie

HollywoodEvents

Rated 0,0 out of 5
(0)