LIEVEZ BV

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

G. van Nijenrodestraat 155, 3621 GJ Breukelen, Netherlands

Share via

Trouwkaarten

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Je vindt hier een prachtige collectie trouwkaarten in verschillende stijlen. Van Save the Date tot bedankkaarten. Maak je trouwkaarten hier eenvoudig zelf en bestel een eigen proefdruk.

Een unieke collectie trouwkaarten om zelf aan te passen

Bij LOVZ vind je online een unieke collectie trouwkaarten die je stuk voor stuk kunt aanpassen. De meeste elementen op deze kaarten zijn namelijk los zodat je altijd de mooiste trouwkaart kunt maken voor de mooiste dag van jullie leven! Wil je een foto erbij? Liever een andere achtergrond? Toch een romantischer lettertype? Het kan allemaal! De ontwerptool is heel gebruiksvriendelijk. Kom je er toch niet uit? Kijk dan eens bij deze online tips of mail ons. We helpen je graag de trouwkaart te maken die bij jullie past!

Stoer, hip, trendy, romantisch of een strakke trouwkaart?

Van stoere, hippe en trendy trouwkaarten tot romantische of juist strakke kaartjes. Alle trouwkaartjes van LOVZ zijn aan te passen en zo te stylen dat het helemaal past bij jullie wensen en bij jullie trouwdag. Of je nu kiest voor een dessin met hartjes, sterren, bloemen, ringen of liever voor een houtprint, kraftlook of schoolbordkrijt gaat, het wordt gegarandeerd een unieke trouwkaart!

Ook Save the Date-, menu- en bedankkaartjes

Bij een huwelijk komt veel kijken. En als je goed wilt regelen, moet je ook zorgen dat iedereen op de hoogte is. Ook daarvoor hebben wij veel soorten kaarten. Van stijlvolle Save the Date-kaarten en menukaarten tot mooie bedankkaartjes voor na het huwelijk. En wil je sommige gasten voor een extra onderdeel van de trouwdag uitnodigen of wat meer informatie geven? Dan voeg je een apart briefje als inlegvel toe aan de trouwkaart. Elke kaart of uitnodiging is naar wens aan te passen zodat het mooi matcht met de trouwkaart.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals