Magnolia Weddingplanner

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Jan Steen 22, 8312 CJ Creil, Netherlands

Share via

Wie is het gezicht achter Magnolia Weddingplanner?

Dat ben ik, Janneke Vermaas – van der Spek. Sinds 2009 getrouwd met Kees en de trotste mama van onze dochters Marit en Ninthe.
Ik hou er altijd heel erg van om van alles te organiseren, zoals feesten en evenementen. En heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Nadat ik al jaren in de transport als planner en teamleider heb gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik gestart als weddingplanner. Ik ben namelijk heel graag die spin in het web die jullie bij de hand neemt zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie mooiste dag. Want wat is er mooier dan de liefde te vieren. Ik kan daar oprecht enorm van genieten! Met mijn netwerk aan de mooiste en leukste leveranciers heb ik altijd jullie complete droombruiloft in mijn portfolio. En zit jullie ideale plek er nog niet tussen, zorg ik dat die erbij komt!
De bloem Magnolia staat voor het begin van de lente of kan je lezen als begin van het huwelijk. Ook staat hij voor trouw en idealisme.
Naast het organiseren van jullie droombruiloft of huwelijksjubileum, ben ik vaak buiten te vinden voor een heerlijke wandeling of om te sporten. Thuis sta ik graag in de keuken om iets lekkers te bakken voor bij een heerlijk kopje thee.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

janneke@magnoliaweddingplanner.nl

Vraag informatie aan

Professionals