Nathalie Visagie

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Nathalie Visagie Tuinkade 44 1544 PE Zaandijk

Share via

Sinds ik in 2008 ben gestart, zijn bruiloften ook één van mijn specialiteiten geworden, de hele gebeurtenis op zich heeft al iets magisch over zich.
Want hoe geweldig is het om deel uit te maken van één van de mooiste dagen van iemands leven en een bruid zó blij te zien als ze haarzelf in de spiegel bekijkt. De bruid staat deze dag natuurlijk in het middelpunt van de aandacht en voor deze speciale momenten is het erg belangrijk dat zij dan ook de gehele dag extra straalt ! Een mooi bruidsmake-up en bruidskapsel mag dus ook zeker niet ontbreken.
Je wilt als bruid graag dat “wauw effect” creëren (bij jouw partner) en terug kunnen kijken op de allermooiste foto’s.

Ik vind het erg belangrijk dat een bruid vooral haarzelf blijft, maar dat wel het allermooiste in haar naar voren wordt gehaald. Meeste bruiden zijn in het dagelijks leven ook geen make-up gewend, waardoor zij bang zijn dat zij niet op hunzelf lijken of dat de make-up toch gewoon te opvallend wordt. De meeste bruiden krijgen bij mij een mooie, zachte natural look met een touch of glamour. Die perfect bij hun gezicht, wensen en bruidsjurk/bruidsthema passen. Maar voor de bruiden die wel “dat beetje meer” willen behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden, want ik kan elke gewenste look verzorgen !
Maar ook voor het bruidskapsel is alles mogelijk.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Sally…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Den Haag