NEW TAILOR

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Spiegelgracht 21, 1017 JP Amsterdam, Netherlands

Share via

NEW TAILOR SINDS 1997

NEW TAILOR is sinds 1997 de kleermakerij voor liefhebbers van stijlvolle kleding. We maken Casual & Business Wear in ons eigen atelier in Utrecht, Italië en in India. Met onze kleding maken onze klanten impact. Elke dag weer. Zowel op kantoor als thuis. We maken ontspannen kleding in een ontspannen setting.

Op de Spiegelgracht in Amsterdam hebben we een prachtige winkel waar we in alle rust onze klanten als gasten in de watten leggen en adviseren en ook de maatkleding maken en ontwikkelen. In Utrecht werken vanuit een charmant pand op de hoek van de Minrebroederstraat en de Korte Jansstraat.  Daar ontvangen we je graag met de beste espresso van de stad of later op de dag met een glas wijn.  Het gaat erom dat we onze klanten leren kennen om datgene te maken wat echt bij jou past.  Veel klanten laten de styling helemaal aan ons over maar we doen het graag met jou samen. We blijven dus vragen stellen en jou inspireren met voorbeelden in de winkels en een elk seizoen nieuwe inspiratie stukken.

SAMEN VOOR EEN STIJLVOLLE MOOIERE WERELD

 Vanaf het begin blazen we de kleermakerstraditie in Nederland nieuw leven in, door steeds te innoveren met nieuwe producten en bijvoorbeeld voorloper te zijn op duurzaamheid. Sinds twee jaar maken we nog meer pakken en jasjes volledig in Nederland en hebben daar een unconstructed maakwijze voor doorontwikkeld. Ook stonden we aan de wieg van de eerste Dutch Tweed die we gebruiken voor jasjes en overjassen.

 

 

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Shekho…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem