Oger Amsterdam

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Pieter Cornelisz Hooftstraat 75-81, 1071 BP Amsterdam, Netherlands

Share via

Van klassiek wol tot mengsels van zijde of kasjmier, afkomstig uit de beste Italiaanse stoffenhuizen. Onze maatwerkspecialisten helpen u graag met het kiezen van de mooiste stoffen uit een breed scala aan kleuren en dessins.

Voor de perfecte pasvorm van uw maatpak, -shirt en/of -jasje nemen wij uitgebreid de tijd om uw maten op te meten. Deze worden vervolgens gedeeld met onze Italiaanse kleermakers.

Stijlopties

Onze veelzijdige stijlopties geven u alle controle over het ontwerp van uw maatkleding. Komt u bijvoorbeeld voor een maatpak, dan kunt u onder andere kiezen voor smalle of brede revers met een inkeping of een piek. Daarnaast zijn er vele opties in knopen, zakken, voering en meer. Personalisatie is ook mogelijk. In de binnenzijde van het pak, kraag of manchet kunt u bijvoorbeeld uw naam, een jaartal of een monogram laten borduren.

OGÉR, een familiebedrijf met een rijk erfgoed en trotste traditie. Alles draait om vakmanschap, kwaliteit en uitstekende service. Opgericht door vader Oger Lusink, inmiddels onder leiding van zijn zoons Martijn en Sander en uitgegroeid tot de toonaangevende luxury retailer in de Benelux.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Shekho…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem