Ontbijtservice Noorderland

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

K.J. de Vriezestraat 27 9648 HB Wildervank

Share via

Online ontbijtservice bestellen of telefonisch

Via ons online bestelformulier kan je snel en eenvoudig je bestelling plaatsen. Je kunt tot 18.00 ontbijt bestellen voor de volgende dag (indien geopend en niet volgeboekt). De leveringstijd kan je zelf kiezen, net als eventuele opties & extra’s. Champagne, bloemen, een wenskaart met persoonlijke tekst erop… het kan allemaal met een paar eenvoudige muisklikken.

Ontbijt thuisbezorgd in Groningen en Drenthe

Wij streven ernaar om het ontbijt zo lekker, verzorgd en stipt mogelijk aan de voordeur te brengen. In het geval van niet wakker worden of niet open doen, doen we er écht alles aan om het ontbijt toch bezorgd te krijgen. We bezorgen de ontbijten met alle liefde in heel Groningen en Drenthe.

Zakelijk ontbijt, ontbijt voor bedrijven

De werkdag gezamenlijk starten met  een vers en lekker ontbijt. Niet alleen gezond en functioneel maar ook bevordelijk voor het versterken van de teamgeest. Ontbijtservice Noorderland biedt een ruime keuze uit verschillende ontbijtbuffetten. Van een praktisch ontbijtbuffet tot een luxe ontbijtbuffet. Daarnaast houden we rekening met allergieën, intolerantie of dieet.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

info@ontbijtservice-noorderland.nl

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Jana…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Hilversum