Openingsdans op Maat

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Rompertcentrum 27 5233 RG 's-Hertogenbosch

Share via

Ik begin 10 jaar geleden. Mijn zus Jill en ik, werden gevraagd om een openingsdans te maken voor onze oom. Appeltje eitje, want beiden dansten we eerder dan we konden lopen. We dansten internationale prof wedstrijden, van Miami tot Moskou, en hebben diverse Nederlandse danstitels op onze naam.

We draaien onze hand niet om voor het les geven van BN’ers en influencers. Jeroen Krabbé, Paul de Leeuw, John Williams en Kelly van KellyCaresse.  Met Danny Froger dansen in Strictly Come Dancing van AVRO Tros, een theater tour met orkest philharmonie zuid Nederland en een grote rol in het theater spektakel van Louis van Amstel (bekend van Dancing with the stars USA en meervoudig Wereldkampioen)

Na jarenlang op internationaal niveau hebben gedanst stortten wij ons sinds 2011 vol liefde en passie op het maken van openingsdansen voor bruidsparen, nadat een familielid ging trouwen en een gepassioneerde tango wilden leren dansen op de bruiloft.

‘Alle docenten zijn breed geschoold en hebben jarenlange dans- en lesgeef ervaring om ervoor te zorgen dat jullie openingsdans aan alle wensen voldoet en zodat er nog lang nagepraat wordt over jullie mooiste moves”

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals