OFM. Weert

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Langstraat 31-33, 6001 CT Weert, Netherlands

Share via

Paul Jacobs Fashion wordt Only for Men

Al ruim 30 jaar is Paul Jacobs Fashion een begrip in de winkelstraten van Weert. De afgelopen twee jaar werd de mannenmodewinkel, wegens de ziekte van eigenaar Paul Jacobs, gerund door dochter Femke en schoonzoon Bas. Voor op de lange termijn werd er echter gezocht naar een passende overnamepartner. Deze is gevonden in Only for Men.

Only for Men heeft 19 winkels in onder andere Veldhoven en Beek. De focus ligt vooral op het behoud van service en aanbod voor de vaste klant. Only for Men is hierin de perfecte match, aangezien de aanpak en het merkenpakket van beide familiebedrijven vergelijkbaar zijn. Only for Men zet hiermee de passie van de modefamilie Jacobs vol trots door.

Only for Men gaat zich in het volledige pand van Paul Jacobs Fashion vestigen en dit betekent dat de ruim 450 vierkante meter benut gaan worden met een totaalcollectie mannenmode van klassiek tot modern, inclusief trouwpakken, accessoires en schoenen. Vanaf maart 2023 zal de winkel overgaan naar Only for Men en daarbij assortiment aangescherpt worden. Maar altijd met de service die je gewend bent.

Op maandag 12 december 2022 is Paul Jacobs overleden. Namens management en medewerkers van Only for Men wensen we familie, vrienden en naasten veel sterkte met het verlies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Shekho…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem