Soetzappig

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Oude Markt 1B, 5038 TJ Tilburg, Netherlands

Share via

Samen vinden wij het leuk om creatief aan de slag te gaan en mooie dingen te creëren. Daarom hebben wij Soetzappig opgericht! Hiermee delen we onze passie en kunnen wij andere mensen er gelukkig mee maken.

De naam Soetzappig is ontstaan uit het feit dat wij een spiegeltweeling zijn. Wat dat inhoudt? Nou, Imli is bijvoorbeeld linkshandig en Nikki rechtshandig. Ook heeft Imli een moedervlek op haar linkerpink, waar Nikki er precies eentje op dezelfde plek op haar rechterpink heeft. Grappig hè? Zo zijn er nog een aantal dingen. Vandaar dat we gekozen hebben voor de naam Soetzappig. De letters ‘S’ en de ‘Z’ zijn eveneens spiegelbeelden van elkaar.

Van kinds af aan hadden we altijd al kleurpotloden en papier bij ons. Als we maar ergens konden tekenen, waren wij happy. Deze passie is nooit verminderd. In het jaarboek van de laatste klas middelbare school stond Imli op nummer 1 als meest creatieve persoon en Nikki op nummer 2. Daarom bedachten we daar maar iets mee te gaan doen op werkgebied!

Onze passie ligt bij de trouwbranche. We vinden het erg leuk om voor toekomstige bruidsparen een uitnodiging te maken voor hun mooie dag. Maar zoek je iets anders, stuur ons dan vooral een mailtje en we kijken graag hoe we je daarbij kunnen helpen!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals