Sohbet Catering

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Deventer

Share via

Turks eten Sohbet Catering

Wij zijn Sohbet Catering, bestaande uit vijf zussen met een passie voor Turks eten. Een echt traditioneel familiebedrijf met passie voor authentieke Turkse gerechten. Onze kookkunsten zijn van generatie op generatie doorgegeven. Onze liefde voor de Turkse keuken willen wij graag met u delen. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Specerijen en kruiden

Turks eten is rijk van smaak en wordt vers bereid voor u. Ons eten bevat boordevol verschillende soorten kruiden en specerijen waar u heerlijk van zult smullen. Met onze gerechten nemen wij u graag mee in de sfeervolle Oosterse ambiance zoals ze kennen in Turkije. Door Sohbet Catering proeft u de exotische smaken van de Turkse keuken.

Turks eten voor iedereen

De Turkse keuken staat bekend om haar elegantie en robuustheid. Enerzijds eten we nog steeds de verfijnde gerechten stammend uit de glorietijd van de heersende Ottomanen. Anderzijds wordt de regionale keuken van Anatolië met stevige huisgemaakte gerechten, nog elke dag gewaardeerd. Door deze afwisseling komt in het eten de kunst van het eten pas echt tot zijn recht. Meer weten over de Turkse keuken en onze eetcultuur? Je leest het hier!

Saamhorigheid

Turks eten staat voor saamhorigheid. Het met zijn allen bij elkaar komen om vervolgens samen te genieten van de heerlijke specerijen en kruiden waar je het warm van krijgt! Het samen kunnen brengen van mensen door middel van heerlijke gerechten, is waar wij onze passie en energie uit halen. De gasten zien genieten van de uitgebreide Turkse gerechten, bezorgd ons een glimlach op het gezicht. Wij houden altijd zo veel mogelijk rekening met al uw wensen. Zo kunt u uw gasten een zo optimaal mogelijke middag of avond bezorgen waarin ze zorgeloos kunnen genieten. Bekijk hier waar wij al eerder stonden.

Website: http://www.sohbet-catering.nl

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

info@sohbet-catering.nl

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Aaliyah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Sittard

Selectie

TRAITEUR…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht