Speciaalfeestje.nl

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Weg en Land 33C, 2661DC Bergschenhoek

Share via

Speciaalfeestje.nl is onderdeel van Happy Giving. Happy Giving stelt zich ten doel om onze klanten de mogelijkheid te bieden om bijzondere, mooie cadeaus te maken door een persoonlijk bericht in het product te integreren. Het meest waardevolle in een cadeau ligt immers in de gedachte van de schenker en dat mag be(na)drukt worden! Om het persoonlijk bericht een permanent en tijdloos karakter te geven is er gekozen voor laser gravures. Hiermee worden de mooiste gedachten en waardevolle herinneringen voor altijd vastgelegd.

Alle producten en verpakkingen zijn met zorg geselecteerd, met als doel een exclusieve cadeaubeleving en een onuitwisbaar indruk te maken.

Heel veel plezier toegewenst met het geven!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast een luxe uitstraling is er gekozen voor lasergravures omdat deze techniek duurzaam en milieuvriendelijk is. Er wordt niet gewerkt met chemische stoffen, kunststof, of vervuilende inkt. De gekozen materialen die worden bewerkt zijn voornamelijk natuurproducten. Ook bij het inpakken proberen we milieuvriendelijk te werk te gaan. Zo maken we gebruik van biologisch afbreekbare vensterdoosjes en herbruikbare materiaal. Keuzes worden gemaakt met respect voor mens en milieu.

Verder probeert Happy Giving bij te dragen aan de maatschappij door producten voor liefdadigheidsorganisaties of scholen kosteloos of tegen kostprijs aan te bieden. Op deze manier steunen we o.a. Rotaract club Oost IJsselmonde en de Chinese School Rotterdam en Omstreken.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Jana…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Hilversum