Stephanie’s Bruidsboutique

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Vredehofstraat 19 3201 CV Spijkenisse Zuid Holland

Share via

Bij Stephanie’s Bruidsboutique ben je als bruid het stralende middelpunt. Elke klant krijgt hier mijn volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje.

Welke maat je ook hebt, je bent hier altijd welkom. Ook bruiden met een maatje meer.

Voor het uitzoeken van je trouwjurk neem ik de tijd, graag kom ik te weten wat je mooi vindt en wat niet en samen met mijn advies kijken we welke jurken we gaan passen. Doordat ik overal de tijd voor neem hangt hier altijd een ontspannen en relaxte sfeer.

Ook voor de bruid met een lager budget kunnen hier fantastisch slagen. Wij hebben een ruim assortiment goedkope bruidsjurken bij de sample sale.

Stephanie’s Bruidsboutique levert uitstekende kwaliteit en de service gaat ver. Ik zal er alles aan doen om jouw bruidsjurk tot in de details perfect te maken, niets is voor mij te veel. Het belangrijkste is dat jij als bruid zeer gelukkig bent en schittert op jouw allermooiste dag.

Ik kijk nu al uit naar je komst en ik hoop samen met jou (en natuurlijk de mensen die je meeneemt) de champagne fles te mogen ontkurken wanneer jij je bruidsjurk gevonden hebt.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Sally…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Den Haag