Stijlvolle Trouwkaarten

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Arnhemsebovenweg 180, 3708 AH Zeist, Netherlands

Share via

Ik ben Jo-Anne van der Lelij-Plomp en de trotse eigenaar van Stijlvolle Trouwkaarten!
Vroeger was ik werkzaam in de trouwbranche als professioneel ceremoniemeester en eigenaar van een trouwblog. Hierbij adviseerde ik veel bruidsparen bij het ontwerpen, schrijven en bestellen van de trouwkaarten.
Vanuit mijn passie voor ontwerpen en voor bruiloften ben ik uiteindelijk mijn eigen merk Stijlvolle Trouwkaarten gestart. Van 2012 tot nu help ik bruidsparen om stijlvolle kaarten te maken. Sinds 2020 is hier ook de site Gloria Cards bijgekomen waar je stijlvolle kaarten voor mooie momenten in het leven vieren bestelt.

Bij het maken van trouwkaarten komt nogal wat kijken! Het is een klus wat veel tijd en precisie vraagt. Dit zie je terug in de ontwerpen van de kaarten van Stijlvolle trouwkaarten. De kaarten worden door mijzelf en met hulp van andere designers gemaakt. Hierbij worden de teksten zo volledig mogelijk geschreven en toepasbaar voor bruiloften met verschillende dagprogramma’s gemaakt. Zo wil ik je helpen om een prachtige en complete trouwkaart te maken.

Tip: Wist je dat ik ook uitleg geef over veel gemaakte spelfouten of welke trouwkaart-etiquette er zijn?

Inmiddels heb ik ook een heel team van vakmensen om me heen staan. Ze zorgen dat de website zo goed mogelijk draait en je goede klantenservice ontvangt. Als je belt of mailt, dan krijg je iemand van de klantenservice aan de telefoon. Ze zorgen er voor dat je snel geholpen wordt.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals