STOOP Catering Events

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Glasblazersstraat 33 2011 AP Haarlem

Share via

EEN CATERAAR DIE ALLES VERS OP LOCATIE BEREIDT

Ons bedrijf is gevestigd in Haarlem en in deze regio en de Randstad voorzien wij iedereen graag van een uitstekende partyservice en catering op maat. Of je nu een foodcorner, een walking dinner, of een complete BBQ wilt, als ervaren cateraar verzorgen wij het gewenste eten en drinken op locatie. Alles bereiden we ter plekke, zodat jij en je gasten genieten van heerlijk vers eten. Dat wordt smullen!

SPECIAAL VOOR DE ZAAK

Heb je een partyservice of catering op maat nodig voor een feest van jouw bedrijf in Haarlem of de Randstad? Dan staan wij voor je klaar! Wat dacht je bijvoorbeeld van een volledige bedrijfsbarbecue? Onze zelfontworpen houtskool barbecues maken zeker indruk op de gasten. Hierop bereiden we het heerlijkste vlees en de lekkerste vis. We maken er een onvergetelijk feest van waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt.

OOK VOOR PRIVÉ FEESTEN

In Haarlem verzorgt ons bedrijf niet alleen catering voor bedrijven, ook voor particulieren staat onze partyservice paraat. Organiseer je een tuinfeest of zomerborrel? Of zoek je een cateraar voor een bruiloft op locatie? Wat de reden voor jouw feest ook is, met onze hulp vier je het optimaal en zonder zorgen.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Aaliyah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Sittard

Selectie

TRAITEUR…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht