Style Creators

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Herenweg 57e 2105 Heemstede

Share via

Jullie gaan trouwen? Dan wil je natuurlijk graag dat de styling van deze bijzondere dag perfect is! En dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe je de juiste sfeer kunt creëren. Of je nu een onbeperkt of een klein budget hebt, wij vertalen dromen, ideeën en wensen naar de werkelijkheid met de styling die perfect past bij jullie en deze bijzondere dag.

Wij geloven in de kracht van luisteren. De meeste aanstaande bruidsparen hebben wel een beeld van hoe hun huwelijksdag eruit moet zien. Toch is het concreet vertalen naar de styling ervan niet altijd even makkelijk. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide collectie aan decoratiematerialen helpen we je er graag bij. We nemen uitgebreid de tijd voor jullie. Samen krijgen we helder wat er nodig is voor een fantastische styling op maat. Wij denken daarbij niet in problemen maar in oplossingen.

Wij hebben een uniek aanbod aan decoratieproducten in verschillende kleuren, stijlen en varianten. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie huwelijksdag en laten we in onze showroom zien wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast bezoeken we de gekozen locatie om aldaar te bekijken wat mooi zal zijn. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt voor de styling die bij jullie past, maken wij op maat een unieke presentatie. Tijdens deze presentatie kunnen jullie dan ervaren hoe het eruit zal gaan zien op jullie huwelijksdag. Je weet op deze manier zeker dat jullie op de dag zelf niet voor onaangename verrassingen komen te staan. En dat geeft rust!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Aaliyah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Sittard

Selectie

TRAITEUR…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht

Selectie

HollywoodEvents

Rated 0,0 out of 5
(0)