La Carte Internet B.V.

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Cobaltstraat 36, 2718 RN Zoetermeer, Netherlands

Share via

Hoe werkt Geboortekaartjes.nl

Op Geboortekaartjes.nl kun je meer dan 2.000 kaartjes online bekijken en bestellen. Hierbij kun je zelf bepalen of je het kaartje helemaal zelf opmaakt of dit door ons laat doen en dus gebruik maakt van onze opmaakservice. Nadat je het kaartje helemaal af hebt kun je er voor kiezen om een pakket kaarten naar jezelf te laten sturen zodat jij het kaartje kunt uitdelen / verder versturen of dat je dit direct door ons laat doen. Hieronder gaan we wat uitgebreider op de opties in.

Onder de knop “Lukt het niet? Wij helpen je graag!” bij je kaart informatie kom je terecht in het bestelproces. Hierbij wordt er aan je gevraagd om je te registeren, dus een account bij ons aan te maken. Op die manier is er een plek waar we het kaartje voor je klaar kunnen zetten, waar jij zelf ook gemakkelijk bij kunt.

Tijdens het bestellen, kun je de tekst aanleveren voor in het kaartje. Dit kan via het tekstveld of door bijvoorbeeld een tekstbestand te uploaden. LET OP; je dient een van de twee opties te kiezen.

Zodra je aanvraag bij ons is binnengekomen zullen wij proberen om tijdens kantooruren, jouw ontwerp binnen 4 uur klaar te zetten in je account bij je ontwerpen.

Bij het opmaken van je kaartje letten wij voor je op de uitlijning en leesbaarheid van de tekst. Lever je ook afbeeldingen aan? Dan kijken we natuurlijk ook even naar de kwaliteit hiervan.

Zodra het ontwerp klaar staat nemen we contact met je op via het e-mailadres van je account. Je kunt dan zelf het kaartje gaan bekijken. Mocht je aan de hand van de opzet nog aanpassingen of vragen hebben? Stel ze dan gerust dan helpen we je verder.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals