Wedding Designs

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Menkemaheerd 73, 9737 LC Groningen, Netherlands

Share via

Wij zijn een klein team van gepassioneerde design fanaten die heel graag bijzondere, en met veel oog voor detail ontworpen, kaartjes willen aanbieden aan mensen die enthousiasme voor mooie dingen met ons delen.

Naast Wedding Designs hebben we een site voor geboortekaartjes gelanceerd, Kleintjedesigns.nl. Bij deze beide sites hebben we eenzelfde passie voor design en mooie dingen in de praktijk proberen te brengen, in combinatie met een persoonlijke service.

Met de nieuwe website van Wedding Designs proberen we daar nog een schepje bovenop te doen, ook in hoe we de kaarten presenteren. We willen enkel mooie ontworpen, bijzondere trouwkaarten aanbieden en voor elk ontwerp hoort daar ook een uitgebreide, mooie, presentatie bij. Je kunt in Nederland al uit duizenden verschillende trouwkaarten kiezen, maar vaak blijkt het toch lastig iets echt origineels te vinden. Wij kijken niet naar onze concurrenten maar ontwerpen gewoonweg wat wij zelf mooi en speciaal vinden.

Tevens zullen alle trouwkaarten aan te passen zijn door jullie zelf, met als uniek extraatje dat je vaak elementen op een kaartje kan plaatsen die bij de stijl passen van het ontwerp. We zoeken deze elementen speciaal uit voor elk ontwerp.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals