Westerkaatje

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Benthuizerstraat 60-D, 3036 CK Rotterdam

Share via

OVERAL WAAR JE WIL, GEWOON LÈKKER ETEN

Dit jaar kookt Westerkaatje Catering al 25 jaar, iedere dag, voor ieder gezelschap, van 30 tot 3.000 gasten. Wij cateren op maat bij bedrijven, op bijzondere locaties of gewoon bij jou thuis. Een tuinfeest met mezze en bubbels, een personeelsborrel op kantoor, een eindeloze walking dinner, je welverdiende promotiefeest of een spetterend huwelijk met overvloedig gedekte tafels. Niets is ons te veel, te groot, te ingewikkeld of te gek.

Goed eten ligt ons na aan het hart en daarom koken we met groente van het seizoen en zoveel mogelijk biologisch. Naast smaakvol stoofvlees of charcuterie serveren wij ook vegetarische of veganistische gerechten en borrelhapjes. We werken het liefst met lokale producten en Rotterdamse leveranciers. Dit is ook terug te zien op onze drankenkaart.

Westerkaatje catert onder meer voor echte foodies, bedrijven, afgestudeerde slimmeriken, culturele instellingen, Gemeente Rotterdam, een groot kinderdagverblijf en vele andere organisaties binnen en buiten de stad.

Wij verzorgen niet alleen het eten, we ontfermen ons ook graag over de drank, de aankleding en het kiezen van een passende locatie. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

 

 

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Aaliyah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Sittard

Selectie

TRAITEUR…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Utrecht