Celine Haring Visagie

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Abtswoudseweg 10, 2627 AL Delft, Netherlands

Share via

Hi, ik ben Celine


‘Schoonheid zit van binnen, maar mag ook gezien worden.’

Steeds meer jonge meiden verbergen hun gezicht achter een dikke laag make-up. Onnodig, vind ik. Ik zie make-up als een hulpmiddel om je beste features te benadrukken, niet om ze te verbergen. Zo wil ik eraan bijdragen dat jij als vrouw ziet hoe mooi je bent, precies zoals je bent.

Met de juiste kleuren en technieken help ik je bij het vinden van de perfecte look die jouw mooiste ik naar voren haalt. Want echte schoonheid zit van binnen, maar mag ook gezien worden,

Celine van Haaren

‘Per ongeluk’ visagist

Ik grap altijd dat ik ‘per ongeluk’ visagist ben geworden. Het is een een prachtig vak, waar ik echt mijn passie in kan uitoefenen. Ik had alleen nooit verwacht dat ik in 2017 daadwerkelijk mijn eigen bedrijf zou starten.

Mijn liefde voor make-up ontstond al op jonge leeftijd. Mijn moeder vond het fantastisch om me te verkleden en te versieren met allerlei glittertjes. Als prinsesje, als heksje of als elf. Zo geschiedde dat ik in groep zes al ‘stiekem’ een lipglossje in mijn laatje had liggen.

Experimenteren

Op de middelbare school begon het experimenteren pas echt. Ik startte mijn eigen beautyblog, postte mijn looks op Instagram en kocht meer make-up dan een twaalfjarige nodig heeft. Een tijd lang werkte ik samen met merken als Rimmel London, Estée Lauder en Hunkemöller.

En na een jaar studeren in Leiden wist ik: ik wil iets anders doen! Ik schreef me in voor de opleiding journalistiek in Tilburg, en in de tussentijd volgde ik de opleiding tot visagiste aan de Dutch Beauty Academy in Amsterdam. Naast mijn werk als visagist ben ik dus ook tekstschrijver en journalist.

Van passie naar beroep

In een half jaar tijd heb ik ontzettend veel geleerd en kwam ik erachter dat dit écht mijn vak is. Na de opleiding had ik de smaak te pakken en schreef ik mezelf in bij de Kamer van Koophandel: Celine Visagie werd geboren. Je zou dus kunnen zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.

In de afgelopen zeven jaar heb ik mogen werken voor mooie merken zoals Kruidvat, VanHaren, CHI, Biosilk, Achmea en de NPO. Ik hoop nog veel meer toffe merken toe te mogen voegen aan dit rijtje.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Love…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Cothen

Selectie

Blushing…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Urk

Selectie

Muah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Amersfoort

Selectie

Elle…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Ommen

Selectie

The…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Hoogblokland

Selectie

Tour’maline…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Spijkenisse

Selectie

Tres…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Zwaluwe

Selectie

Sally…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Den Haag