Love My Wedding

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Share via

Leuk dat je interesse hebt. Heb je nog geen idee wat je te wachten staat? Geen probleem, ik begeleid je stap voor stap.

Stap 1 | Kijk op mijn website en/of instagram naar de verschillende looks en lees wat reviews. Word je daar blij van? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Laat weten wanneer jouw bruiloft zal zijn en of ik contact met je op zal nemen per e-mail of telefoon. Wat jouw voorkeur heeft.

Stap 2 | Binnen 48 uur neem ik met jou contact op. Ik laat je mijn beschikbaarheid weten en ik zet deze datum voor jou in optie. Goed om te weten: de vrijdagen en zaterdagen van mei t/m september zijn het meest populair. Daarna bespreken we kort jouw wensen en ideeën. Mochten die ideeën afwijken van de reguliere tarieven, dan ontvang je per e-mail een offerte.

Stap 3 | Als je akkoord bent, dan maak ik de reservering definitief en plannen we de proefsessie voor jouw bruidshaar en make up in mijn salon. Meestal vindt dit plaats zo’n 4 tot 6 weken voor de trouwdatum. Heb je al ideeën, foto’s of misschien wel een moodboard, dan vraag ik je deze naar mij te sturen, zodat ik aan de slag kan met de voorbereiding.

Stap 4 | Als we er helemaal uit zijn en jij bent tot in de puntjes tevreden met de totale look, dan wordt alles genoteerd in je persoonlijke beauty paspoort en zie ik je op locatie op je bruiloft!

Voor mij is het geen probleem om naar jullie trouw locatie te komen. Mocht je al bezig zijn met de planning dan is het goed om te weten dat is voor de bruidsstyling op locatie zo’n 2,5uur nodig heb. Zo hebben we lekker de tijd en kun je nog even opladen voor het grote moment. Bruiloft locaties waar ik veel te vinden ben zijn Parc Broekhuizen in Leersum, Buitenplaats Amerongen, Kasteel De Hooge Vuursche, Feel Good Tent Event en Slot Doddendael, maar ook bij de heerlijke festival bruiloften in eigen tuin.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

info@lovemywedding.nl

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Love…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Cothen

Selectie

Blushing…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Urk

Selectie

Muah…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Amersfoort

Selectie

Elle…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Ommen

Selectie

The…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Hoogblokland

Selectie

Tour’maline…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Spijkenisse

Selectie

Tres…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Zwaluwe

Selectie

Sally…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Den Haag