Matthys Kuyvenhoven Make-up [] Fashion [] Photography

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

MAVIH, Nassauweg 108A 3314JR Dordecht, Netherlands

Share via

Hey, Matthys hier!

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de beauty- en fashionbranche. Dit is ontstaan door mijn grote passie voor bloggen. Na het opheven van mijn blog, wilde ik mezelf blijven uitdagen op creatief vlak. Ik ontdekte mijn passie voor foto’s door mijn blog en werd al snel meegesleept in de fotografiewereld.

Om te groeien in mijn vaardigheden startte ik met werken als make-up artist bij ICI PARIS XL, waarbij ik verschillende trainingen volgde op het gebied van parfum, huidverzorging en make-up. Daarnaast kwam ik in de finale van Dior make-up talent. Na mijn carriere bij ICI PARIS XL ging ik werken voor merken zoals Guerlain, NARS en MAC. Naast mijn werkzaamheden in de retail ben ik ook te vinden in de salon. Daar werk ik als nagel-/wimperstyliste, schoonheidsspecialiste, masseur, pedicure en wenkbrauwstylist. Eveneens ben ik docent visagie op De Visagieschool en ROC Zadkine, waar ik de make-upartiesten en kappers van de toekomst opleid.

Op dit moment ben ik te boeken voor workshops, familieshoots, bruiloften, fashionshoot, commercials en veel meer. Ben jij opzoek naar expertise in beauty, wedding en fashion? Neem contact met mij op!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Fenix…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Assen

Selectie

Studio…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem

Selectie

Power…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem

Selectie

Foto…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Amsterdam