Fenix Films

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 Reviews)

Leemveld 16 9407GB, Assen

Share via

Samen met mijn collega’s van Fenix Films heb ik 10 jaar lang ervaring opgedaan in het maken van allerlei soorten films en video’s voor uiteenlopende opdrachtgevers. In deze tijd heb ik enorm veel ervaring opgedaan en sterke relaties opgebouwd.

Echter trouwerijfilm heeft altijd een speciale plek bij mij gehad. Het is een enorm bijzonder gevoel om de belangrijkste dag van 2 mensen hun leven vast te leggen in een video. Ik streef ernaar om het gevoel en emotie van deze speciale dag zo goed mogelijk te vertalen naar een op maat gemaakte video van jullie dromen. In de video’s en films die ik maak vind ik het verhaal en de emotie de belangrijkste aspecten. Dat wil zeggen, al zijn de beelden nog zo mooi om naar te kijken. Wat echt van belang is, is dat de kijker wordt geraakt.

Naast mijn passie voor het maken van trouwerijfilms, ben ik ook in 2021 afgestudeerd bij de Hanze Hogeschool Groningen. Hier volgde ik de HBO Ondernemerschap & Retail Management. Ik merk nog steeds dat ik veel heb aan de lessen die mij daar geleerd zijn. Daarnaast ben ik herkent als gecertificeerd editor en colorgrader in de software van Blackmagic, Davinci Resolve. Wilt je meer te weten komen over mij als videograaf? Of heb je belang bij het laten maken van een bedrijfsvideo, muziekvideo, registratie of promotievideo? Neem dan gerust een kijkje op www.fenixfilms.nlOf neem vrijblijvend contact met mij op.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vraag informatie aan

Professionals

Selectie

Fenix…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Assen

Selectie

Studio…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem

Selectie

Power…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Arnhem

Selectie

Foto…

Rated 0,0 out of 5
(0)

Amsterdam