Photo Booth

Bent u opzoek naar een Photo Booth voor uw trouwfeest dag? Op Zafaf.nl hebben we de beste Photo Booths

leveranciers in Nederland voor u op een rij gezet! Neem contact met ze op en vraag naar de mogelijkheid

Laat je inspireren

Een bruiloft is geen bruiloft zonder gastenboek waarin ieder zijn wensen zet voor het getrouwde stel. Dit naslagwerk is een herinnering van de bruiloft die je terugbrengt in de tijd. Het gastenboek is daarom ook een musthave.
Vroeger was het meer een register voor de mensen die kwamen op de bruiloft, tegenwoordig worden hier op creatieve wijze leuke teksten in opgeschreven die het bruidspaar zal koesteren. Voor ieder bruidspaar is er een passend gastenboek met verschillende mogelijkheden, voor ieder wat wils. Het is en blijft een persoonlijke herinnering aan de mooiste dag van je leven.

Foto bij aankomst?

Naast het gastenboek, kan er ook gekozen worden op foto's te laten maken van alle gasten. Wat is er nou mooier dan foto's als herinneringen bij de persoonlijk geschreven teksten van de gasten. Dat geeft later net dat extra stukje dimensie aan het gastenboek, denk je niet? Ze zeggen niets voor niets, een foto zegt meer dan duizend woorden.

Persoonlijke stijl (Gastenboek)

Een gastenboek is tegenwoordig ook anders uitvoerbaar, denk hierbij aan een wensboom, of aan wenskaarten die worden bewaard in een wensdoos die later nog terug gelezen kunnen worden. Zo zijn er meer creatieve mogelijkheden zoals ingelijste, gastenboeken, etc. Je kan het zo gek niet bedenken.

Bent u opzoek naar een origineel leuk nieuw idee voor een gastenboek? dan kunnen wij u doorverwijzen naar bedrijven bij u in de regio die dit voor uw bruiloft kunnen verwezenlijken. Daarbij geven wij handige tips met daarbij de laatste trends met betrekking tot gastenboek ideeën. Neem onderstaand gerust even een kijkje tussen al onze foto´s.

Kies uit de beste Photo Booth leveranciers in heel Nederland

Professionals