Trouwkaarten leveranciers in Nederland

Vind de alle Trouwkaarten leveranciers in Nederland op Zafaf.nl hebben we voor u de beste Trouwkaarten  leveranciers in heel Nederland op een rij! Neem contact met ze op en vraag naar de mogelijkheid

Laat je inspireren

Trouwkaarten

Trouwen doe je niet alleen, daarbij nodig je vrienden en familie uit, hiervoor heb je trouwkaarten nodig, trouwkaarten die persoonlijk zijn met de mooiste foto van het bruidspaar samen afgebeeld. Wat staat er zoal op je trouwkaart? Op de trouwkaart moet allereerst staan wanneer jullie gaan trouwen en ook wie er gaan trouwen (is geen overbodige luxe op de kaart). Verder wordt de locatie vermeld en vaak een korte introductie beschreven. Verder is het ook van belang dat de contactgegevens van de ceremoniemeester worden genoemd in de kaart.

Digitaal of fysiek?

Trouwkaarten kun je tegenwoordig makkelijk digitaal in elkaar zetten en bestellen, denk goed na over de opzet van de kaart, het is ook erg mooi om het thema van de bruiloft terug te laten komen in de kaart. De trouwkaart dient een weerspiegeling te zijn van het bruidspaar, persoonlijk en stralend! Let wel, in het opzetten van een trouwkaart gaat wel veel meer tijd zitten dan je bij voorhand zou denken, begin daarom op tijd met het opstellen van de trouwkaart. Dan is opgevolgd de vraag, hoe wilt u de kaarten hebben, digitaal of fysiek. Op digitale kaarten kun je hele mooie dingen weergeven, echter is het fysieke nog steeds het meest voorkomend en populair.

Tip:

Voor de bruiloft zijn echter meer kaarten nodig dan alleen trouwkaarten, denk aan RSVP-kaarten, menukaarten, bedank kaarten enzovoort. dit combineren bij 1 drukwerkshop kan kosten besparen. Ter inspiratie hebben wij verschillende trouwkaarten tentoongesteld ook geven wij adviezen en tips over al het drukwerk wat benodigd is voor de bruiloft. De link onderstaand zal u brengen naar de verschillende drukkerijen die vele inspirerende en persoonlijke kaarten voor u kunnen opzetten en uitwerken.

Kies uit verschillende Trouwkaarten leveranciers in Nederland

Professionals